there's a place I'd like to go somewhere out west


Bilden är från Vivienne Westwood S/S 09, något jag tänkte blogga om senare.

Har inte bloggat på en stund, det beror på att jag inte haft någon lust. Gillar att blogga men vill int tvinga mej själv till det och skriva om saker jag inte bryr mej om. Men nu känner ja på mej att det händer mycket intressanta saker som jag kanske vill skriva om men vi får se.
Gjorde ett verkligt kap igår på rea, inhandlade mej en sommar/vår rock ifrån Dries Van Notens s/s 07. Denna jacka i mörkblått, passformen är inte lika lös på mej och gillar det mera!
Någo annat som kanske är värt att nämna är ju att modeveckan håller på just nu i Milan och fortsätter sedan någongång i Paris,Stockholm,London, New York etc. Tänkte kanske inte göra långa analyser om visningarna men kanske visa några favoriter och sånt. Orkar inte skriva så jätte allvarligt om mode, borde kanske skriva lite mera ifrån min egen synpunkt på saken.
Ni har alla säkert redan hört om det hajppade bändet MGMT så behöver inte lägga ut någo låtar, kan såklart om nån vill, men ville bara säga att Love Always Remains är en bra låt.

Peace

R.I.P Yves Saint Laurent

R.I.P
image158

Yves Henri Donat Mathieu Saint Laurent
1936 - 2008

Sommar Musik

image157
Bild från Paperheart

Lite låtar som jag spelat ivrigt under de senaste veckorna och ger en slags sommar känsla!

MGMT- Electric Feel (UK Radio Mix)

Coldplay- Violet Hill


Diplo- Betty

Van She- Strangers (Van She Tech Rework)

The Whip- Trash (South Central remix)

Hot Chip- Shake a Fist (Diplo Remix)


RSS 2.0